KONTAKTA OSS
ToppBanner banner_service_2

ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?

KONTAKTA OSSJOBBA HOS OSS

På ENWELL brinner vi för att skapa en hållbar framtid för kommande generationer. Vi blickar framåt med stora planer på att fortsätta vår tillväxtresa. Vi är stolta över att vara en ledande installatör och serviceleverantör inom förnyelsebara energilösningar till villa- och fastighetsägare i Sverige. Vill du bidra till något större, en bättre framtid och själv få en god, trygg och långsiktig arbetsmiljö. Bli vår nästa kollega! Vi samarbetar med Vattenfall i våra rekryteringar och ser fram emot din ansökan!

ALLA REKRYTERINGAR GÅR VIA VATTENFALL

Vi är övertygade om att alla våra talangfulla kollegor har fantastiska idéer och unika perspektiv som kan hjälpa oss att skapa en fossilfri framtid. 

Att arbeta hos oss ska vara roligt och inspirerande. Vi erbjuder dig en kreativ och flexibel miljö där smarta arbetssätt uppmuntras, balans prioriteras och framgångar firas. Vi vet att våra anställda är vår viktigaste tillgång. Därför gör vi vårt yttersta för att erbjuda de förmåner och arbetsvillkor som varje medarbetare önskar för att prestera på topp. Din personliga utveckling är nyckeln till framgång. Vi är stolta över att vara olika. Vi vill skapa en inkluderade kultur.

TRE VÄRDEORD
Engagemang, kundfokus och ansvar 

ENWELL STÅR FÖR ENERGI OCH VÄLBEFINNANDE
Har du listat ut vad ENWELL står för? Det är en ordlek med ”energi”, EN, och engelskans ord för ”välbefinnande”, nämligen WELL. De här orden är grunden till vad vi jobbar med: klimatsmarta energilösningar och komfort till alla hem. Som en rolig bonus kan man även koppla engelskans WELL till ordet ”energibrunn” vilket ger en koppling till företagets historia.

"Alla våra medarbetare bär på en spännande historia. Det gillar vi. Bli vår nästa kollega!"

ENWELL ENERGIKONTROLL ÖSTERGÖTLAND
RING OSS GÄRNA PÅ 010-498 64 00

En dag på jobbet.

Se en glimt av hur en arbetsdag kan se ut hos oss. Här installerar vi värmepumpar och solceller hos kunder:

 


BLI VÅR NYA KOLLEGA?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra lediga tjänster.

ostergotland Rekrytering Östergötland
Firstname
Phone
Namn *
E-post *
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer *
Postnummer *
Postort *
Jag söker *
Stad *
Ladda upp CV *
Ladda upp personligt brev
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.