KONTAKTA OSS
ToppBanner banner_solceller_enwell_everodselbyra/>

SOLCELLs installationer i östergötland

Det här kan du producera

Solceller

Allt fler installerar solceller och tar steget över till egenproducerad el. Den tekniska utvecklingen kring solenergi har påverkat priset och ökat tillgängligheten för vanliga villaägare. Vi installerar solcellsanläggningar av högsta kvalitet anpassade efter ditt hushålls förutsättningar. När anläggningen väl är på plats kräver den minimalt med underhåll, vanligen räcker den naturliga nederbörden för att hålla panelerna rena. Livslängden på solpanelerna beräknas till minst 30 år men sannolikt håller de upp till 40 eller 50 år.

Våra solcellsexperter har lång erfarenhet vilket ger dig trygghet både före, under och efter installationen. De hjälper dig att maximera produktionen av sol-el samtidigt som de värnar om att anläggningen ska se estetiskt tilltalande ut. Vi tillhandahåller ett brett utbud av takinfästningar, växelriktare, solpaneler och annan kringutrustning och kan därigenom skräddarsy en optimal lösning för såväl hushåll som företag.

Kontaktformulär

Personal med rätt kunskap

Vid långsiktiga investeringar i sin fastighet är det viktigt att känna förtroende för installatörer och rådgivare. Vi kan garantera att all personal som jobbar med rådgivning och installation av solcellsanläggningar har de certifikat och kvalifikationer som behövs för att du ska få en trygg och driftsäker installation. Genom att kontinuerligt vidareutbilda oss och lära av varandra i arbetslaget samlar vi kunskap och erfarenhet för att hålla oss i framkant. Vår tillit till personalens kompetens gör att vi kan ta fullt ansvar för alla delar av arbetet, från rådgivning och kalkylering till installation och service.

Hembesök ger bästa lösningen

Det är många delar att ta hänsyn till vid utformning av en solcellsanläggning. Taklutning, väderstreck och skuggning är exempel på vad vi tittar på vid hembesök. För att kunna ta fram ett optimalt lösningsförslag gör vi ett hembesök där vi noggrant går igenom husets förutsättningar och hushållets energibehov. Du får också chans att ställa frågor om lagring och försäljning av överskottsel. Vill du lagra överskottselen behöver anläggningen kompletteras med ett batteri. Efter besöket får du en offert.

Sälja överskottet

Solcellerna producerar mest el på dagen medan hushållen förbrukar mest energi på morgonen och eftermiddagen. Överskottet som produceras kan du antingen lagra för egen senare användning eller sälja till ett elbolag. Den som levererar överskottsel från solceller på sin fastighet kallas microproducent.

"Solceller till hus och fastigheter blir alltmer efterfrågat, särskilt i Skåne där de generösa soltimmarna ger möjlighet till extra bra lönsamhet"

ENWELL ENERGIKONTROLL ÖSTERGÖTLAND
RING OSS GÄRNA PÅ 010-498 64 00

Joakim Fridsén | Säljare/Projektledare Sol
0730-30 27 46 | joakim.fridsen@enwell.se

KUNDCASE

Ta del av berättelser från några av våra kunder. Våra kunders upplevelse är vårt viktigaste uppdrag.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

ostergotland östergötland solceller
Firstname
Phone
Namn *
E-post *
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.