KONTAKTA OSS
ToppBanner ras_haori_in_situ_pic_fabric_graybeige_new/>

Luft luftvärmepumpar från Toshiba

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

Luft luftvärmepumpar från Toshiba - Söderköping

Har huset en befintlig värmekälla kan du komplettera den med en luft/luftvärmepump och få både bättre inomhusklimat och lägre uppvärmningskostnader. För hus utan vattenburet system och som värms med braskamin eller direktverkande el är luft/luftvärmepumpen ett mycket bra val för att minska kostnaderna för uppvärmning. Toshibas effektiva luftvärmepumpar återanvänder värmen i utomhusluften för att skapa värme inomhus. En annan finess med luft/luftvärmepump är att du sommartid kan använda den i omvänt läge för att kyla inomhusluften. Med en snabb och enkel installation får du en värmepump som kan skapa både kyla och värme! En luft/luftvärmepump ger miljövänlig värme och behagligt inomhusklimat till en relativt låg investeringskostnad.

KONTAKTFORMULÄR

Våra luft luftvärmepumpar


Daiseikai 9.5 A+++
Premiumvärmepump, för dig som vill ha en mycket hög energibesparing. En av de energisnålaste på marknaden, med många smarta funktioner & med avancerad luftrening.

Läs mer i broschyren

HAORI A+++
Nu har du möjlighet att designa din egen luftvärmepump. Med sex olika textilfronter att välja på smälter HAORI väl in i de flesta miljöer och erbjuder många smarta funktioner.

Läs mer i broschyren

Shorai Edge A+++
För dig som eftersträvar en värmepump med en design som sticker ut och som ger dig en hög energibesparing även vid låg utomhus temperatur. Med andra ord en premiumvärmepump.

Läs mer i broschyren


Seiya A++
SEIYA Nordic är luftvärmepumpen som erbjuder en tyst och kostnadseffektiv lösning med rejäl energibesparing samt perfekt temperatur med behaglig värme och kyla varhelst du behöver det.

Läs mer i broschyren


Golvmodell A++
Kompakt värmepump för montage på väggen nära golvet. Passar in under ett fönster. Ger behaglig golvvärme. Med många smarta funktioner.

Läs mer i broschyren

Luft/luftvärmepump – både prisvärt och effektivt komplement för uppvärmning

Luftvärmepumpar kan på ett energieffektivt sätt utvinna värme ur utomhusluft och sedan överföra den till inomhusluft. Den värme som finns i utomhusluft kommer från solenergi, energin som återanvänds i en luftvärmepump är alltså både förnybar och miljövänlig. Det är en större utmaning att utvinna värme ur luft som -10 grader än ur luft som är + 5 grader. Välj därför en pump som passar vintertemperaturerna där den ska verka, vi har avancerade värmepumpar som kan utvinna värme ur luften ända ner till -30 grader. Luft/luftvärmepumpen fungerar som en kompletterande värmekälla, den passar dig som har tex kamin eller direktverkande el. Toshibas luftvärmepumpar kan bidra med upp till hälften av husets uppvärmningsbehov. Viktigt att notera är att luftvärmepumpar av modellen luft/luft inte genererar varmvatten. Du som saknar en fungerande lösning för varmvatten bör därför välja en annan typ av pump, tex luft/vattenvärmpump. Jämfört med andra uppvärmningssystem är inköp och installation av luft/luftvärmepump ett mycket prisvärt alternativ.

"Få lägre uppvärmningskostnader med luftvärmepump från Toshiba"

TOSHIBA

Installera luft luftvärmepump

En luft/luftvärmepump består av två delar, en del som sitter utanpå byggnaden och utvinner värme ur utomhusluften och en inomhusdel som överför värme till inomhusluften. Effekten påverkas av var delarna placeras, för optimal effekt bör de placeras nära varandra. Rådgör gärna med oss i ett tidigt skede för att få den bäst utformade lösningen. Installationen bör utföras av en certifierad installatör, det går oftast på en dag. För att ha så stor påverkan på inomhusklimatet är installationen enkel och utan större ingrepp på huset.

Luft luftvärmepumpar för vårt nordiska klimat

Toshiba har ett brett urval av driftsäkra och energieffektiva luftvärmepumpar och samtliga är anpassade för att klara av svenska vintrar. Oavsett om du har ett stort hus, ett attefallshus eller ett fritidsboende som behöver komplettera sitt värmesystem så finns det en pump som passar dina förutsättningar. De olika modellerna kommer i två varianter, en för större hus och en för mindre. Riktigt stora hus behöver fler än en luftvärmepump.

Rådgivning och installation

Enwell i Söderköping är återförsäljare av Toshibas luftvärmepumpar. Kontakta oss gärna för rådgivning eller boka ett hembesök så får du hjälp att välja den pump och placering som passar just dina unika förutsättningar. Vi har certifierade och erfarna installatörer samt innehar ansvarsförsäkring för det som rör installationen. Enwell har ett 20-tal kontor i mellersta och södra delen av Sverige. Välkommen att kontakta oss!


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

ostergotland östergötland toshiba
Firstname
Phone
Namn *
E-post *
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.