Vi är specialister på värmepumpar

KONTAKTA OSS

Installation av värmepumpar

Vi säljer och installerar alla olika typer av värmepumpar. Värmepumpar använder solenergin som lagras i berget, i atmosfären och luften i ditt hus. Med val av rätt värmepump kan du spara upp till 80% av dina värmekostnader. Värmepumparna vi säljer och installerar klarar att göra värme och varmvatten även när det är som kallast ute. Tack vare att värmepumpar använder ca 80% solenergi som hela tiden fylls på av solen strålar så ökar värdet på ditt hus när du väljer att installera värmepump. Även kommande ägare har alltså glädje av din investering, eftersom värmen inte tar slut. Välj vilken som passar dina behov bäst! 

KONTAKTFORMULÄR

Bergvärmepumpar

I berget under oss finns solenergi lagrad och det är den energin som bergvärmepumpen utnyttjar för att ge skön värme i ditt hus.

Läs mer

Luft/vattenvärmepumpar

Har du redan vattenburen värme kan det vara ett bra alternativ att installera en luft/vattenvärmepump. Kräver varken borrning eller grävning.

Läs mer

Sjövärmepumpar

Om du bor nära en sjö och det inte finns berg att borra i så kan sjövärme vara ett bra alternativ. Kräver varken borrning eller grävning.

Läs mer

Frånluftsvärmepumpar

En frånluftsvärmepump kopplas till husets ventilationssystem och tar vara på den varma luft som annars skulle ha ventilerats ut.

Läs mer

Jordvärmepumpar

Jordvärme kan vara ett bra val om det inte finns berg som lämpar sig för bergvärme där du bor. Jordvärme ger dig värme utan borrhål.

Läs mer

Luftvärmepumpar

En luft/luftvärmepump är ett kostnadseffektivt sätt att minska dina uppvärmningskostnader, om du inte har ett vattenburet värmesystem.

Läs mer

"Vi hjälper dig med professionell service på alla typer av värmepumpar, som luftvärme, bergvärme och frånluftsvärme. VI INSTALERAR ÄVEN SOLCELLER OCH LADDBOXAR"

ENWELL ENERGIKONTROLL ÖSTERGÖTLAND
RING OSS GÄRNA PÅ 010-498 64 00

IVT Värmepumpar
IVT har branschens bredaste och grönaste produktutbud. Värmepumpar från IVT används i såväl villor som större fastigheter. Och IVT är de enda som kan erbjuda Svanenmärkta värmepumpar. Som IVT Center är ENWELL Energikontroll ditt lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö. Vi är utbildade och certifierade av IVT enligt mycket höga krav.

Service när du behöver den
Utöver en noggrann installation och montering av värmepump är också service en viktig del. Våra medarbetare på ENWELL Energikontroll finns redo att hjälpa till när du behöver hjälp med reparationer eller service. Även när allt fungerar som det ska är regelbunden service otroligt viktigt för många typer av värmepumpar för att maximera deras livstid.

Mathias Österström | Säljare/projektledare VP
070-944 42 06 | mathias.osterstrom@enwell.se

Johannes Hansson | Säljare/projektledare VP
Direkt: 070-717 01 87  | johannes.hansson@enwell.se

KUNDCASE

Ta del av berättelser från några av våra kunder. Våra kunders upplevelse är vårt viktigaste uppdrag.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

enwell värmepumpar
Firstname
Phone
Namn *
E-post
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.