KONTAKTA OSS

hållbara energilösningar i östergötland

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

30 ÅRS ERFARENHET I BRANSCHEN

Energikontroll byter namn till vårt moderbolag Enwell som samlar hela sin rikstäckande verksamhet under ett varumärke!

Energikontroll har varit en del av ENWELL-gruppen sedan 2018. ENWELL-gruppen är ett av de största svenska företagen inom hållbara energilösningar till villa- och fastighetsägare i Sverige. Vi har lång erfarenhet i branschen, och med en entreprenörsdriven kultur är vi samtidigt en snabbt växande koncern. Vi är stolta över att vara en av Sveriges ledande installatör och serviceleverantör för hållbara energilösningar. Vi är ett helägt dotterbolag till Vattenfall och en del av Vattenfalls strategi att arbeta för fossilfrihet.

KONTAKTA OSS

MiniBoxBilder banner_mini_finansering_enwell

Finansiering via Enwell

Den initiala investeringskonstande kan avskräcka även om uppvärmningskostnaderna sjunker och värdet på huset ökar. Vi vill ge fler chansen att investera i effektivare uppvärmning, det tjänar alla på i längden. Våra villkor är förmånliga och månadskostnaden är tydlig. 75% av våra kunder väljer finansiering via oss.

KONTAKTA OSS

MiniBoxBilder banner_mini_bidrag_enwell

Småhusbidrag till energieffektiva investeringar

Småhusägare kan ha rätt till bidrag för byte till mer energieffektiva uppvärmningssystem. Storleken på bidraget styrs av materialkostnaden, som mest ersätts 50% och maxbeloppet är 30 000 kr. Bidraget är främst för året-runt-boenden som idag värms med el eller gas.

LÄS MER OM BIDRAGET

enwell_elkontakt

Teckna unikt Elavtal hos Vattenfall

Olika elavtal att välja mellan, så att du kan hitta något som passar dig: timpris till fast elpris i upp till tre år.

Speciellt framtagna rabatter på upp till 36 månader, se räkneexemplen nedan för att se hur mycket du kan spara.

Läs mer

”ENWELL står för Energi och Välbefinnande. Vi ÄR ett av de största svenska företagen inom hållbara energilösningar till villa- och fastighetsägare i Sverige”

ENWELL ENERGIKONTROLL ÖSTERGÖTLAND
RING OSS GÄRNA PÅ 010-498 64 00

Bidra till en bättre framtid och få ett klimatsmart hem

En värmepump är en god investering, men det kan kännas som ett stort projekt för dig äger en villa eller fritidshus. Genom att ta hjälp av Enwell kan du ta det lugnt. Vi tar totalt ansvar – ända från råd och planering till borrning, installation och service. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp. Värmepumpar använder solenergin som lagras i berget, i atmosfären och luften i ditt hus. Med val av rätt värmepump kan du spara upp till 80% av dina värmekostnader. Värmepumparna vi säljer och installerar klarar att göra värme och varmvatten även när det är som kallast ute.

Tack vare att värmepumpar skapar värme av solenergi som hela tiden fylls på av solens strålar så ökar värdet på ditt hus när du väljer att installera värmepump. Även kommande ägare har alltså glädje av din investering, eftersom värmen inte tar slut. IVT har branschens bredaste och grönaste produktutbud. Värmepumpar från IVT används i såväl villor som större fastigheter. IVT är också de enda som kan erbjuda Svanenmärkta värmepumpar. Som IVT Center är ENWELL Energikontroll ditt lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

Ostergotland östergötland startsida
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.

Built on Exego Publisher