KONTAKTA OSS

hållbara energilösningar i östergötland

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

30 ÅRS ERFARENHET I BRANSCHEN

Energikontroll byter namn till vårt moderbolag Enwell som samlar hela sin rikstäckande verksamhet under ett varumärke!

Energikontroll har varit en del av ENWELL-gruppen sedan 2018. ENWELL-gruppen är ett av de största svenska företagen inom hållbara energilösningar till villa- och fastighetsägare i Sverige. Vi har lång erfarenhet i branschen, och med en entreprenörsdriven kultur är vi samtidigt en snabbt växande koncern. Vi är stolta över att vara en av Sveriges ledande installatör och serviceleverantör för hållbara energilösningar. Vi är ett helägt dotterbolag till Vattenfall och en del av Vattenfalls strategi att arbeta för fossilfrihet.

KONTAKTA OSS

MiniBoxBilder banner_mini_finansering_enwell

KONTAKTA OSS

ENWELL Energikontroll Söderköping erbjuder flera olika energilösningar för villor, fritidshus och fastigheter. Bland produkterna finns bergvärmepumpar och andra värmepumpslösningar, som luftvärmepumpar och frånluftsvärme. Dessutom erbjuder vi solceller för hustak och laddboxar till elbilar.

KONTAKTA OSS

MiniBoxBilder banner_mini_bidrag_enwell

Bli vår nästa kollega!

Vi är en installatör och serviceleverantör inom förnyelsebara energilösningar till villa- och fastighetsägare.Vill du bidra till en bättre framtid och själv få en god, trygg och långsiktig arbetsmiljö? Vi samarbetar med Vattenfall i våra rekryteringar och ser fram emot din ansökan!

JOBBA HOS OSS

MiniBoxBilder banner_mini_rekrytering_enwell

ENWELL'S Broschyrer

Den genomsnittlige svensken har ett koldioxidutsläpp på över fem och ett halvt ton per år. Låter det tungt? Ett återkommande tips är att låta skrivaren vila och istället läsa på mobilen, eller datorn. Vi erbjuder flera olika energilösningar för villor, fritidshus och fastigheter. Kolla in våra broschyrer för repektive tjänst här:

LÄS MER

”ENWELL står för Energi och Välbefinnande. Vi ÄR ett av de största svenska företagen inom hållbara energilösningar till villa- och fastighetsägare i Sverige”

ENWELL ENERGIKONTROLL ÖSTERGÖTLAND
RING OSS GÄRNA PÅ 010-498 64 00

Bidra till en bättre framtid och få ett klimatsmart hem

En värmepump är en god investering. Det kan dock kännas som ett stort projekt för dig äger en villa eller fritidshus. Men du kan ta det lugnt. Vi tar totalt ansvar – ända från råd och planering till borrning, installation och service. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp. Värmepumpar använder solenergin som lagras i berget, i atmosfären och luften i ditt hus. Med val av rätt värmepump kan du spara upp till 80% av dina värmekostnader. Värmepumparna vi säljer och installerar klarar att göra värme och varmvatten även när det är som kallast ute.

Tack vare att värmepumpar använder ca 80% solenergi som hela tiden fylls på av solen strålar så ökar värdet på ditt hus när du väljer att installera värmepump. Även kommande ägare har alltså glädje av din investering, eftersom värmen inte tar slut. IVT har branschens bredaste och grönaste produktutbud. Värmepumpar från IVT används i såväl villor som större fastigheter. Och IVT är de enda som kan erbjuda Svanenmärkta värmepumpar. Som IVT Center är ENWELL Energikontroll ditt lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

Ostergotland östergötland startsida
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.

Built on Exego Publisher